Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Kerana Aku Satu :'3
Wednesday, 19 December 2012 | 22:52 | 0 comments
20/12/2012

Assalammualaikum

Alhamdulillah , selesai akhirnya m'edit blog nie . Jyeahh ! :D dah bosan dgn template lama lagipun aku jarang onl blog nie . Biasa onl blog satu lagi :'3 hari nie entah ape mimpi , so inilah hasilnya . Dah tukar pakai blogskin siap dgn lagu fav aku lagi iaitu Salam Rindu by Wali Band . Hewhew :3 lawakan blog kite ? Heyyy , mohon jealous ! ;) tadi sempat jugak tukaq link blog nie . tukaq sbb ade satu ayat yang terlintas dan bila aku mencuba , jyeahh ! boleh diguna sebagai link . Ayat tu tak special tapi bagi aku , ianya best ! link blog aku skrg 

http://keranakusatu.blogspot.com//

kerana aku satu ? Jyeahh ! org bernama Farah Farhanah mungkin ramai tapi Farah Farhanah Bte Abdul Rahman hanya aku . Jyeahh . Hanya satu ! Diri aku hanya satu . Takde org boleh jadi mcm aku dan aku x boleh jadi mcm org lain . Sebab kerana aku satu dan korang pun satu aje :'3 So , be yourself . Org ckp aku manja , aku tak kesah . Itu diri aku ! aku cepat temper , aku tak peduli . Mungkin itu k'krgan aku . Org ckp aku suka senyum , Alhamdulillah . itu kelebihan aku :)

Apa - apa pun , bangga menjadi seorang manusia bernama Farah Farhanah Bte Abdul Rahman ! 


Old things | New things