Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; December :')
Sunday, 30 December 2012 | 00:44 | 0 comments
30/12/2012

Asslammualaikuk

Annyeonghaseyo ~ Holla people ! Abang , kakak , pak cik dan mak cik tgh buad apa tu ? Kalo takde buad pape , meh la guling - guling kat blog kita yang tak berapa nak awesome dah nie . Tadi ade jugak duk godek - godek blogskin baru tapi takde yang berkenan . So , malas den nak tukaq lagi . Next time la nampaknya :) Huh ! sebentar tadi kebosanan tahap cipan sudah menguasai aku . Nak dengar lagu so capai phone aku yang dah berusia setahun lebih tu . Huish ! cari punya cari , tak dak lagu baru pun ! *tepuk dahi!* Semua dah membosankan ! So , on PC dan cepat - cepat taip Bursalagu.com/ dan cari lagu baru . Download itu , download ini . Hehe ^^ download sampai pengsan ! Tengah - tengah godek tu , ternampaklah tajuk lagu Kesilapanku , Keegoaanmu nyanyian lagu Dato Siti Nurhaliza . Act , dah lama nak dengar lagu nie . Sejak terbaca lirik lagu nie dalam novel Lafazkan Kalimah Cintamu . So , tunggu apa lagi ! download dan dengar ~ Mak aihh , nak leleh rasanya . Petang - petang dah tangkap jiwang aku nie . Tapi serius , lagu tu memang best gyle ! Korang patut dengar . Eh ! aci tak nak tuju lagu nie kat someone ? Hurm -,- aku nak tuju lagu nie pada Capital A . Awak , bulan Disember dah ! Bulan nie la kita rapat pada tahun lepaskan ? Bulan nie jugak terjadi macam - macam memori indah antara kita , kan ? Rindu semua tu :')

Besar kesilapanku besar lagi kesilapanmu
Hampa yang kau rasakan hampa lagi perasaanku
Kau cuba menyatakan aku
Menbuat kesilapan
Yang tak mungkin kau maafkan lagi
Ku tak mungkin kau perlu di sisi

Besar kesalahanku besar lagi keegoanmu
Berkali ku beri alasan berkali-kali kau menolaknya
Kau ingin ku menyatakan
Diri ini bagai lilin
Dan terbakar oleh perbuatanmu

Suasana sepi kini menambahkan bening
Di dalam hatiku
Mengadil silapmu biar di jiwamu aku telah tiada
Di waktu begini diusik kenangan silam
Yang bertandang
Lalu ku biarkan
Ia menabahkan hati ini

Kekasihku cukup engkau buat ku begini
Luka ini usah engkau berdarahkan kembali
Aku masih cinta padamu
Aku masih setia padamu
Kembalilah engkau padaku seperti dahulu

Di dalam rindu ku menangis
Di dalam kalbu ku terasa
Teringatmu di kala derita
Yang memisahkan kita

Di dalam sedu ku berseru
Yang terukir di dalam hatiku
Kekasih bukalah pintu
Untuk sekali ini
Aku cinta kepadamu ♥

Sayonara


Old things | New things