Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Ahad yang awesome :)
Monday, 3 December 2012 | 15:34 | 0 comments
04/12/2012

Assalammualaikum

Annyeonghaseyo ~ selamat pagi Malaysia . Oit korang . apa khabar ? Kalo tak sehat , pergi mkn ubat ! yang sihat pulak , mari dengar ini cerita ~ hari ahad adalah hari yang sangat awesome ! Huh , knp ? sebab aku dgn family pergi melawat negeri Cik siti wan kembang iaitu Kelantan ! Kami bertolak dalam pukul 10.00 pagi . Singgah jap kat sebuah kedai makan untuk breakfast . Fuhh ! pagi - pagi dah pekena roti canai dua bijik ! Huyoo ~ mmg kenyang gyloss ! Then , teruskan perjalanan . Aku tak sure kami sampai pukul berapa sebab aku tdo dead dlm kereta tuh ~ sedar aje , kami dah ade kat KIST , Bachok ! Hurm -_- buad ape kat KIST , Bachok ? Hah . meh nak gtau ~ kami singgah sana untuk amik sijil diploma akak aku yang dah abes belajar dlm bahagia pembantu farmasi :) tak lama pun kat situ ! Destinasi seterusnya , Rantau Panjang ! serius ckp , mmg Rantau Panjang tu ohsem gyloss ! macam - macam ade tau . Seronok sangat jalan - jalan kat sana . Dan pengalaman best , aku dpt tgk negara Thailand ! Ohgosh , awesome . Tapi sayang , tak dpt snap gambar :') agak kecewa !  Dan , aku tak balik dgn tangan kosong ! I got one new big teddy bears ~ suka . suka !

Lepas penat berjalan dan berpanas , kami pun beredar la dari Rantau Panjang . Cari gerai untuk makan tengah/hari . Huh , serius aku dah deman time tuh . Papa suruh aku cepat - cepat telan panadol ! sebab kami masih ade satu destinasi yang mahu dituju iaitu KB Mall ! Okey , dah telan panadol ~ cegah la sikit . Then , aku round satu KB Mall dgn family . Haha ~ awesome ! Turut tak pulang dgn tangan kosong , T-shirt PDI dlm genggaman !

Hari nie ingat nak ajak papa pergi tgk monsun cup . tapi , papa dah bertolak ke melaka pulak semalam ~ Haish >_< kecewa tau ! That all fer today , Kbhaii :)


Old things | New things