Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Tasik Kenyir :)
Saturday, 10 November 2012 | 00:33 | 0 comments
10/11/2012

Assalammualaikum

Annyeonghaseyo . ade story mory nak gtau korang nie . spe nak tahu , sila angkat tangan ! hehe . ramai yang angkat tuh ;) K , story psl p'kelahan smlm . hoho ! seronok gyloss bile papa ajak b'kelah ke Tasik Kenyir ~ Ohgosh , aku dh la mmg tgh tension gyloss . papa mmg ohsemm la ! cam tahu - tahu , kan ? by the way , ♥ papa ! K , lepas org solat jumaat dlm pkul 3.00 ptg kite org b'tolak ke Tasik Kenyir . Ohmy , tak sabar nak tengok tasik ! So , kite org sampai sana dlm pkul 4.00 la kot . tak ingat meh ~ Aku bile m'lompat aje turun dlm kereta terus bukak camera and time to snap picture la .

K , tak nak sembang panjang - panjang meh . Jom tgk picture kat bawah nie ;)

Echa dgn mama .
snap sebaik sahaja sampai :)

Echa yang slalu gyloss !
Hehe . Tp , dia sangat comey :)

Hah ! papa & mama yang tgh sedia makanan .
Sorry , snap tanpa kebenaran ! :)

After sudah makan , dia org main air .
Huh -_- aku tukang snap aje la .

Seronok ! nak main jugak .
Tp , takut nak turun . Hoho :)

Huh -_- mmg jealous tgk dia org main air .

Haha . time nie Echa amik selipar aiman and buad larik !
So noty ;)

Aigoo ~ letih aku daki tangga nak sampai atas nie .
sempat lagi snap ;)

Aiman yang buad derk mse aku nak amik gmbr .
Hoho . -_- dh jadi camnie :)

Huh , asyik gmbr org aje .
Kite pun nak ;)

Echa mmg pantang nampak lensa kamera !

Sempat singgah memancing sekejap !
Aiman gyloss :P

Aku . aku & aku ~
snap before leaving :)

That all fer today . Thanks >_<

Sayonara



| New things